Dambovita – Politist arestat pentru trafic de influenta

Data:

Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita a fost arestat pentru 29 de zile pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa ce a pretins si primit suma de 8.500 lei in schimbul promisiunii ca va interveni pentru a rezolva favorabil un dosar intocmit de Garda Financiara cu privire la o societate comerciala din judetul Dambovita.

Astfel, la data de 31.08.2011, la sediul Directiei Generale Anticoruptie – Biroul Judetean Anticoruptie Dambovita s-a prezentat un cetatean care a formulat un denunt prin care aducea la cunostinta faptul ca agentul de politie I. L. i-a pretins si a primit 8.500 lei. In schimbul banilor, politistul a promis ca va interveni pe langa functionarii de la Garda Financiara Dambovita pentru a rezolva favorabil un dosar intocmit pe linie de evaziune fiscala ca urmare a unui control efectuat la firma la care lucreaza denuntatorul.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Biroul Judetean Anticoruptie Dambovita, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, au fost delegati sa efectueze activitati procedurale in cauza. Din cercetari a rezultat faptul ca, in activitatea infractionala, I. L. nu numai ca a promis ca va interveni pe langa functionarii D.G.F.P. Dambovita, dar a luat efectiv legatura cu acestia in vederea obtinerii unei solutii favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...