Dambovita – Peste 1,7 tone de legume confiscate din pietele de la Targoviste si Gaesti

Cele mai citite

Amenzi de aproape 70.000 de lei, precum si 1.750 kg legume, 205 litri alcool si 160 de pachete cu tigari au fost confiscate, vineri, de politisti in urma unei actiuni pe linia respectarii legislatiei in vigoare referitoare la comercializarea de legume – fructe in pietele agroalimentare din Targoviste si Gaesti.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Trandafir, la actiune au participat politisti de la serviciile de Investigare a Fraudelor, Investigatii Criminale, Interventie Rapida, Criminalistic, impreuna cu specialisti ai Garzii Financiare Dambovita si inspectori de la ITM.
Au fost verificate 46 de societati comerciale si s-au constatat patru infractiuni, au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 65.900 lei.
Inspectorii de la ITM au efectuat verificari privind legalitatea incheierii contractelor de munca, fiind ridicate 150 de certificate de producator si sapte borderouri de achizitie, urmand a se continua verificarile cu privire la legalitatea intocmirii certificatelor de producator si corectitudinea procedeului eliberarii acestora de catre primarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img