Dâmboviţa – Peste 1.500 de persoane, la selecţia de personal pentru o fabrică de la Dărmăneşti

Cele mai citite

Peste 1.500 de persoane au participat, vineri, în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti la selecţia de personal pentru o fabrică de produse electronice, investiţie chineză ce va fi realizată până la sfârşitul acestui an.
Conform purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa, Daniela Stanca, vineri a avut loc o primă recrutare de personal, în urma căreia vor fi angajate 140 de persoane.
CV-urile depuse de participanţi vor constitui baza de selecţie pentru încă aproximativ 2.100 de angajaţi, în 2012.
La Dărmăneşti, încă de la primele ore ale dimineţii, peste 1.000 de persoane s-au aşezat la coadă, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i linişti pe participanţi. În doar o oră de la deschiderea bursei, peste 600 de persoane trecuseră deja prin faţa recrutorilor, depunând CV-urile şi formularele solicitate de angajator.
Atât reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, cât şi cei ai investitorului susţin că această fabrică va atrage forţă de muncă din toate localităţile din împrejurimi, inclusiv din judeţul Prahova.
Primarul din Dărmăneşti, Matei Gheboianu, consideră că această investiţie este o adevărată „mană cerească pentru comunitate“ şi că va aduce o creştere a nivelului de trai din localitate.
Investiţia de la Dărmăneşti se ridică la 180 de milioane de euro şi se va concretiza în producerea de electronice – laptopuri, rame foto, monitoare, etc – destinate în proporţie de 90% exportului în UE, Rusia, Africa şi Asia.
Fabrica se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare şi va oferi locuri de muncă pentru 2.250 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie