Dambovita – Persoane fara adapost, luate de Politie din strada

Data:

Politistii targovisteni au luat, sambata seara, patru persoane fara adapost din zona Pietei Centrale a municipiului si le-au dus la centre sociale, pentru a le proteja de ger, din cauza temperaturilor extrem de scazute.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Raluca Florescu, politistii au observat, in timpul patrularii, cele patru persoane fara adapost, pe care le-au transportat la centre sociale.
In aceste zile geroase Primaria Targoviste a amplasat 10 corturi, unde trecatorii pot intra sa se incalzeasca si sa bea un ceai cald.
De asemenea, Primaria Targoviste a pus la dispozitia persoanelor care nu se pot deplasa, avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, un numar de telefon gratuit, 0800.800.361, unde pot cere sprijin. Serviciul va fi valabil pana pe 2 februarie, iar targovistenii care au nevoie de alimente sau medicamente pot apela numarul tel verde. Angajatii primariei vor interveni unde vor fi solicitati pentru a-i ajuta pe cei care nu se pot deplasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...