Dambovita – Perioada de evaluare a copiilor, prelungita cu o zi

Data:

Perioada de evaluare psihosomatica a viitorilor elevi a fost prelungita, la nivelul judetului Dambovita, cu o zi din cauza volumului mare de munca, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita, Mihaela Anton.
„Nu s-a reusit finalizarea evaluarii. O sa se continue si maine (n.r. – joi), chiar si poimane (n.r. – vineri) daca va fi cazul. Sunt peste 960 de elevi care trebuie evaluati. Centralizarea privind datele evaluarii o sa fie gata vineri“, a precizat Anton.
Conform sursei citate, nu au fost parinti care sa isi exprime nemultumirea legata de evaluarea copiilor la momentul cand s-a efectuat aceasta.
„La noi in judet situatia a fost calma. Nu am avut semnale de la centrele de evaluare in legatura cu parinti care sa isi exprime nemultumirea privind evaluarea copiilor. Parintii au inteles acest proces“, a mai spus purtatorul de cuvant al ISJ Dambovita, Mihaela Anton.
La nivelul judetului sunt 50 de centre de evaluare, 10 dintre acestea fiind in Targoviste.
Conform Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, au fost recenzati peste 7.200 de copii, iar optiunile parintilor indica faptul ca peste 4.200 sunt pentru clasa I si circa 3.000 la clasa pregatitoare.
In judetul Dambovita, vor fi 194 de clase pregatitoare si 234 de clase I in anul scolar 2012-2013.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...