Dambovita: PERCHEZIŢII la Târgovişte

Date:

Şase percheziţii s-au desfaşurat, marţi, în municipiul Târgovişte, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros, prejudiciul în acest caz fiind estimat la două milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, acţiunea, organizată de poliţişti, sub coordonarea procurorilor, se desfăşoară la centrele de primire şi comercializare a fierului, unele dintre acestea funcţionând la locuinţele suspecţilor, de unde a fost ridicată marfa pentru care deţinătorii nu au putut prezenta acte de provenienţă.

„Persoanele în cauză vor fi prezentate procurorului de caz, care va decide dacă va emite ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani pe numele acestora. Sunt şase percheziţii în municipiul Târgovişte, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros. Prejudiciul în acest caz este de două milioane de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

În urma descinderilor, zece persoane vor fi duse la audieri.

 

 

MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...