Dâmboviţa: Percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furt în străinătate

Cele mai citite

perchezitiiÎn judeţul Dâmboviţa se desfăşoară miercuri dimineaţă nouă percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane suspectate că sustrăgeau bunuri din străinătate, informează IPJ Dâmboviţa.

Ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, efectuează percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor suspecţi de săvârşirea a infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Suspecţii, angajaţi ca şoferi la o societate comercială din judeţul Dâmboviţa cu obiect de activitate transportul internaţional de mărfuri, se deplasau pe teritoriile statelor vest-europene, în principal Austria, Germania, Franţa, Spania, Italia (cu tranzit prin Ungaria ţi Slovenia) unde comiteau furturi de motorină şi bunuri din autocamioane TIR şi din depozite sau societăţi comerciale din zonele limitrofe şoselelor.

Suspecţii vizau în special roţi de rezervă de la alte autocamioane, anvelope, jante, acumulatori auto, aparatură electronică etc.

De comiterea faptelor este suspectat şi unul dintre asociaţii firmei care are calitatea de administrator.

Suspecţii transportau bunurile furate prin disimularea cu bunurile transportate legal sau introduse în locaşuri special amenajate ale remorcilor.

Pentru sustragerea de motorină din rezervoarele autocamioanelor parcate, aceştia foloseau instalaţii artizanale montate pe saşiul autocamioanelor cu care se deplasau.

Şase persoane pentru care s-au emis mandate de aducere, urmează a fi conduse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru audieri şi dispunere de măsuri legale.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie