Dambovita – PDL sustine ca persoane care faceau campanie pentru partid au fost amenintate cu moartea

Cele mai citite

PDL Dambovita sustine ca mai multe persoane care desfasoara activitati de campanie electorala pentru partid au fost sunate si amenintate cu moartea, patru dintre aceste persoane depunand plangere la Politie.
„Mai multi membri ai PDL Targoviste au fost sunati si amenintati cu moartea pentru simplul motiv ca se implica in campania electorala. Apelarea s-a facut de la trei numere de telefon. Noi am cerut organelor competente sa le verifice (…). Nu stim ale cui sunt, poate ale unui descreierat prea influentat de campania electorala, poate ale unui militant, poate ale unui lider”, a declarat, miercuri, vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, Raluca Florescu, spune ca au fost depuse plangeri in acest sens de catre cei amenintati.
„Politia a fost sesizata prin 112 de catre patru persoane ca au primit amenintari pe telefon. S-au intocmit dosare penale prin care se efectueaza cercetari pentru identificarea autorilor si tragerea lor la raspundere penala”, a precizat purtatorul de cuvant al IJP Dambovita, Raluca Florescu.

Ultimele articole

Dâmboviţa: Recidivistul care a ameninţat cu cuţitul doi elevi în Târgovişte, arestat preventiv

Un recidivist care a ameninţat cu cuţitul doi elevi din Târgovişte pentru a le lua 100 de lei şi...

Dâmboviţa: Evaziune fiscală în valoare de un milion de dolari

Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor, cu sprijinul IPJ Dâmboviţa, au efectuat marţi dimineaţa cinci percheziţii pentru combaterea evaziunii...

Dâmboviţa: Grupare de criminalitate informatică, destructurată

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională, specializată în skimming. Membrii grupării sunt...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ