Dambovita – PDL acuza Politia de implicare politica in campania electorala

Data:

PDL Dambovita acuza Politia de implicare politica in campania electorala, prin metode de intimidare, sustinand, intr-un comunicat remis joi, ca au fost cazuri relevante in localitatile Razvad si Valea Mare.
Vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu, a precizat insa ca nu este necesara demiterea sefului Politiei Dambovita.
„Ne referim la politistii de pe plan local, nu la conducerea inspectoratului”, a precizat Antonescu.
„In ziua de 23 mai, in localitatea Razvad, patru studente militante PDL care imparteau pliante electorale au fost ridicate de un echipaj de politie si tinute la sectie mai bine de doua ore, pentru motivul ca ar fi fost primit un telefon din care reiesea ca studentele dadeau mita electorala”, se arata in comunicatul PDL Dambovita.
Un alt caz semnalat de democrat liberali a avut loc la Valea Mare.
„Tot pe 23 mai, angajatii Sectiei 8 Politie din Valea Mare au intervenit in forta, se pare in urma primirii unui denunt referitor la mita electorala, facut de Cursureanu Ion, candidatul USL la functia de primar in aceasta localitate, ridicand mai multi militanti PDL din localitate, de la propriile domicilii. Printre ei se aflau oameni cu notorietate in comuna: cadre didactice, cadre medicale, patroni ai unor magazine etc. PDL Dambovita isi exprima ingrijorarea pentru aceasta stare de fapt, creata de echipaje ‘vigilente’ care ‘isi fac datoria’, saltand oameni din asternut si tinandu-i la sectii sa dea declaratii noaptea, ca ziua nu da bine”, se arata in comunicatul PDL Dambovita.
Democrat liberalii solicita Biroul Electoral Judetean (BEJ) sa ia masurile legale ce se impun si sa sesizeze atat Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita, cat si Institutia Prefectului Dambovita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...