Dambovita – Patru barbati retinuti pentru furt de cablu telefonic

Data:

Politistii damboviteni au surprins patru barbati care sustrageau cablu telefonic de pe raza comunei Matasaru, in cursul zilei de vineri urmand ca acestia sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Politistii au stabilit ca cei patru au mai furat cablu telefonic si de pe raza altor patru comune din Dambovita.
„Lucratori din cadrul Sectiei nr. 9 Politie Rurala Matasaru, in timp ce exercitau serviciul de patrulare pe raza comunelor arondate, au surprins in flagrant patru persoane in timp ce sustrageau 320 de metri de cablu telefonic de pe stalpii de sustinere a retelei de energie electrica. In urma activitatilor de verificare si cercetare, politistii au identificat cei patru suspecti in persoana numitilor P.I., de 23 de ani, C.A., de 18 ani, S.I., de 21 de ani si S.M., de 24 de ani, toti din comuna Hulubesti, sat Magura“, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita.
Conform sursei citate, in sarcina celor patru s-a probat comiterea mai multor furturi de cablu telefonic de pe raza localitatilor Hulubesti, Valea Mare, Crangurile, Gura Foii.
Cei patru barbati au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
Acestia au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...