Dambovita: Pasaj rutier inundat din cauza ploilor

Data:

Pasajul Romlux din Targoviste se inunda la fiecare ploaie
Pasajul Romlux din Targoviste se inunda la fiecare ploaie

Pasajul rutier de la Romlux din municipiul Targoviste a fost inundat in urma precipitatiilor abundente, iar circulatia pe sub pasaj, pe DN 72 A, spre Priseaca, a fost restrictionata

.

Apa din pasajul Romlux a ajuns la aproape jumatate de metru, cele doua guri de canalizare care deservesc pasajul in zona cea mai joasa nefacand fata volumului mare de apa. Soferii s-au obisnuit deja cu acest lucru si spun ca pasajul se inunda aproape de fiecare data cand ploua mai puternic. Politistii comunitari i-au indrumat pe soferi pe ruta ocolitoare, pe centura municipiului Targoviste.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...