Dâmboviţa – Muncitor rănit într-un accident de muncă la Mechel Târgovişte

Cele mai citite

Un muncitor în vârstă de 44 de ani, angajat al combinatului Mechel Târgovişte, a ajuns, luni, la spital, cu multiple arsuri pe faţă, mâini şi picioare, în urma unei explozii la secţia Oţelărie Electrică din cadrul societăţii.
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dâmboviţa, din primele verificări rezultă că accidentul a fost provocat de expansiunea oţelului într-o oală de turnare. Poliţiştii şi inspectorii ITM au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. Muncitorul a fost transportat la Clinica de Arşi din Capitală.
Accidentul a avut loc în secţia OE2 a combinatului de oţeluri speciale Mechel Târgovişte.
Bărbatul lucra ca turnător-pregătitor oale, iar în momentul când acesta s-a apropiat de un astfel de recipient, în care se afla oţel topit, a avut loc explozia.
Muncitorul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde medicii au reuşit să-l stabilizeze.
Din cauza gravităţii arsurilor suferite, medicii din Târgovişte au decis ca victima să fie transportată la Clinica de Arşi din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie