Dambovita – Ministrul Elena Udrea, in vizita, sambata, la Targoviste

Cele mai citite

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, va participa, sambata, la Targoviste, la receptia lucrarilor de la sala de sport a Colegiului National „Ienachita Vacarescu“, a lucrarilor de la doua sectii ale Spitalului Judetean Targoviste si va semna un contract de finantare prin Programul Operational Regional a unui complex turistic si de natatie.
Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a declarat ca va discuta cu ministrul Elena Udrea si despre o viitoare investitie in municipiu ce presupune constructia unui cartier ANL pe fostul amplasament al unei unitati militare din apropierea Garii Targoviste.
„In prezenta ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului se va semna contractul de realizare a Complexului Turistic si de Natatie din Targoviste, investitie de 19 milioane de euro. In cadrul acestui complex se vor amenaja un strand in aer liber, un bazin olimpic, un teren de fotbal, trei terenuri de tenis. Complexul se va intinde pe o suprafata de 50.000 de metri patrati“, a precizat primarul Targovistei.
Tot sambata se va face receptia lucrarilor de la sala de sport a Colegiului National „Ienachita Vacarescu“ din Targoviste si la lucrarile de reabilitare si modernizare a sectiilor de ortopedie si dializa ale Spitalului Judetean Targoviste.
Autoritatile judetene au anuntat ca la Spitalul Judetean Targoviste se vor face investitii de circa 22 de milioane de euro, bani asigurati printr-un proiect cu finantare europeana de 20 de milioane de euro, iar restul din bugetul Consiliului Judetean Dambovita.
La sfarsitul anului trecut, Consiliul Judetean a preluat in administrare Spitalul Judetean Targoviste si alte cinci unitati medicale din judet, pe care le-a transformat in sectii ale acestuia.
Astfel, Sanatoriul TBC Moroieni, Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocnitei, Centrul de Sanatate Voinesti, Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocnitei si Spitalul Municipal Targoviste au devenit sectii ale Spitalului Judetean Targoviste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie