Dambovita – Membru al gruparii Ghenosu, retinut de Politie

Data:

Un membru al gruparii Ghenosu a fost retinut de Politie, avand un mandat international de executare a pedepsei inchisorii, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, remis miercuri.
„Lucratori din cadrul Politiei Municipiului Targoviste – Biroul de Investigatii Criminale au organizat si executat o actiune pe linie de mandate, ocazie cu care a fost depistat si retinut numitul D.N., de 43 de ani, din Municipiul Targoviste, urmarit international, pe numele caruia a fost emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, avand de executat doi ani de inchisoare pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice“, se arata in comunicat.
Fapta s-a petrecut in decembrie 2009.
Cel prins, Nicu Diaconescu, zis „Limba“, face parte din gruparea Ghenosu si a fost prins intr-o locuinta din municipiul Targoviste. Acesta venise in tara din Germania cu o zi inainte de a fis prins.
Barbatul a fost depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...