Dambovita – Membri ai clanului Ghenosu, implicati intr-un scandal la Baleni

Cele mai citite

Mai multe persoane, printre care si membri ai clanului Ghenosu, au fost implicate, marti, intr-un scandal, in comuna damboviteana Baleni, pornit de la vanzarea unui autoturism, pentru prinderea si retinerea infractorilor fiind nevoie de interventia lucratorilor de la Serviciul de Interventie Rapida si a jandarmilor.
Doi tineri nu s-au inteles la pretul masinii, asa ca cel care avea de gand sa o cumpere si-a chemat intariri din clanul Ghenosu.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Trandafir, cel care a anuntat Politia ca a fost atacat de mai multe persoane este Florea Daniel, de 33 de ani, din localitatea Baleni, acesta sustinand ca a fost atacat si cu o sabie.
„In urma activitatilor de verificare s-a stabilit ca patru tineri instigati de B.O. au constrans prin amenintare pe numitul F.D., pentru a le da suma de 5.000 euro si autoturismul, recuperat de F.D. intrucat numitul B.O nu a achitat suma de bani stabilita pentru vanzarea lui“, se arata intr-un comunicat remis presei miercuri de Politia Dambovita.
Cinci persoane implicate in scandal au fost retinute de Politie pentru 24 de ore, urmand a fi prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Cei cinci sunt Coman Ionut Viorel, Coman Florin – ambii din Razvad -, Cojocaru Nicolae, Fieraru Mihai si Butca Octavian din Bucsani. Ei sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, santaj, distrugere si port ilegal de arma alba.

Ultimele articole

Băieți de 13 și 14 ani arestați după ce au abuzat sexual un copil, în Crevedia

O situație deosebit de gravă a șocat comunitatea din Crevedia, unde doi adolescenți, cu vârstele de 13 și 14...

INCREDIBIL! Autoritățile încătușează victimele de la Crevedia, nu făptașii!

Doi dintre locuitorii din Crevedia afectați de exploziile devastatoare au fost tratați absolut incredibil de către autorități. Nicu Milotin...

Foto și video cu zona afectată de exploziile catastrofale de la Crevedia

Două persoane au pierit, iar alte 57 au suferit răni grave în urma unui număr de explozii survenite sâmbătă...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ