Dambovita: Mechel Targovişte la masa rotunda

Date:

La uzina Mechel Targovişte a avut loc, miercuri, o intalnire cu cei mai mari consumatori de produse metalurgice din tara, discutiile vizand tendintele actuale de pe piata metalurgica şi posibilitatile de extindere a colaborarii Mechel cu firmele reprezentate la intalnire.

”Evenimentul organizat de conducerea Diviziei Metalurgice Est Europene Mechel s-a realizat sub forma unei mese rotunde la care au participat, printre altii, reprezentanti ai firmelor Bog’art Steel, Sawa, Baurom Construct, Procema, Arabesque, Magnetti Building etc. De asemenea la intalnire au participat reprezentantii directiei regionale est-europene a retelei de distributie Mechel Service Global”, se arata intr-un comunicat al Mechel.

Conform documentului, scopul principal al acestui eveniment a fost prezentarea posibilitatilor de productie ale intreprinderilor Mechel Targovişte, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Buzau şi Laminorul Braila, precum şi a capacitatilor de stocare Mechel Service Global şi a politicilor de vanzare ale companiei, orientate in primul rand spre activarea contactelor directe cu consumatorii de produse metalurgice şi asigurarea unei colaborari eficiente şi predictibile pe termen scurt, mediu şi lung.

”Masa rotunda a fost utila pentru ca ne-a permis discutarea directa a subiectelor actuale. Consider ca a fost un prilej bun de a vedea care sunt cerintele pietei catre produsele fabricate de uzinele Mechel din Romania. Dorinta noastra comuna este sa simplificam şi sa eficientizam cat mai mult drumul de la productie la clientul final. Ca rezultat al acestei intalniri am reuşit sa identificam solutii functionale, care vor permite sa construim in continuare relatii de parteneriat reciproc avantajoase in perioada urmatoare”, a declarat directorul general al Diviziei Metalurgice Est-Europene Mechel, Yuri Gushchin.

In Romania grupul Mechel este prezent prin şase intreprinderi metalurgice: Mechel Targovişte, Mechel Reparatii, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Buzau, Ductil Steel Otelu Roşu, Laminorul Braila.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...