Dambovita – Manastire ramasa fara alimentarea cu apa, dupa ce conducta a fost furata

Data:

Manastirea „Inaltarea Domnului“ de la cota 1.000 din comuna damboviteana Moroieni a ramas fara apa, dupa ce o portiune din conducta de alimentate cu apa a lacasului de cult a fost furata, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.
Pentru asigurarea necesarului de apa, pana la rezolvarea acestei situatii, o autospeciala de la ISU si doua de la Garnizoana Targoviste vor transporta apa, miercuri, pentru umplerea bazinelor manastirii.
O ancheta a fost deschisa si de Politie pentru prinderea celor care au furat conducta care asigura alimentarea cu apa a manastirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL