Dambovita – Mai multe persoane inselate de o firma care le promitea construirea de locuinte

Cele mai citite

Mai multi damboviteni au fost inselati de o firma care le promitea construirea unor case, insa dupa ce beneficiarii au platit avansuri de sute de mii de euro au aflat ca atat terenul, cat si casele erau ipotecate catre o banca.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), Mihaela Savu, patronul firmei este cercetat pentru inselaciune, dupa ce doua persoane au depus plangere la Politie ca au fost prejudiciate cu peste 200.000 de euro.
„Mai sunt si alte persoane prejudiciate, dar nu au depus pana acum plangere. Este vorba despre constructia unor case intr-un cartier rezidential din Aninoasa. Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dambovita au inceput urmarirea penala impotriva numitului C.E., de 39 de ani, din localitatea Sotanga, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune“, a precizat, marti, purtatorul de cuvant al IJP Dambovita, Mihaela Savu.
Barbatul cercetat, in calitate de asociat unic si administrator al unei societati comerciale, a incheiat la inceputul anului 2008 contracte de antrepriza constructii cu mai multe persoane fizice, prin care societatea se obliga sa le construiasca locuinte la cheie, contra unor sume cuprinse intre 150.000 si 170.000 euro, desi, la momentul incheierii acestor contracte, societatea antreprenoare ipotecase in favoarea unei banci atat intreaga suprafata de teren, cat si constructiile ce urmau a fi edificate, contra sumei de 1.800.000 euro.
Firma in cauza a inceput constructia, intr-un cartier din Aninoasa, a unui numar de cinci-sase case, acestea fiind in diferite stadii de constructie.
Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a invinuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie