Dambovita – Lucrare de mântuială, pe bani europeni, executată în Răcari

panouri solare Racari„O lucrare pe bani europeni executată în 2011, în oraşul Răcari, din judeţul Dâmboviţa, o reprezintă un părculeţ de lângă gara Ghergani, satul Ghergani, lucrare realizată fără interes deosebit, numai de laudă, pentru bifarea unei noi activităţi a PDL“.
Aşa consideră un cetăţean al localităţii, care a trimis şi fotografii care demonstrează că panourile solare montate pentru iluminatul parcului sunt amplasate greşit.
Panourile solare sunt îndreptate spre Est, şi nu spre Sud, iar unul dintre acestea chiar este îndreptat spre Nord. Administraţia locală nu poate fi suspectată de neştiinţă, deoarece la circa două sute de metri de parc se află resedinţa primarului, care are montate pe acoperiş panouri solare îndreptate corect spre Sud.
“Ceea ce este dedicat cetăţenilor nu contează pentru administraţia locală?! Parcul, în ansamblu, arată clar superficialitatea unor lucrări, fie ele şi cu bani de la Uniunea Europeană“, a mai transmis cetăţeanul nemulţumit.panouri solare Racari 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.