Dambovita – Locuitorii din Targoviste si Aninoasa trimit deseurile la plimbare

Cele mai citite

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu primariile Aninoasa si Targoviste organizeaza, vineri, 24 si sambata 25 februarie o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Astfel, locuitorii din aceste zone pot aduce aparatura veche sau stricata in urmatoarele puncte de colectare amenajate special pe durata campaniei:

Targoviste, intre orele 9.00 si 16.00: Cart. Micro 4 – in fata scolii nr. 10; Cart. Micro 3 – in fata scolii nr. 13 „Matei Basarab“; Cart. Micro 6 – strada Moldovei „la Troita“; Cart. Aleea Trandafirilor – in parc; Cart. Micro 11 – parc hala; Cart. Micro 9 – parcare magazin Chindia; Cart. Micro 8 – parc Minisat; Zona centrala Bucuresti Berlin; Cart. Matei Voievod – Caminul cultural Matei Voievod; Cart. Priseaca – la scoala Aninoasa, intre orele 9.30 si 15.00; Aninoasa – la centrul cultural; Viforata – la scoala; Sateni – la scoala.

Ca de fiecare data, persoanele care vor depune DEEE-uri la punctele de colectare sau vor apela la serviciul de colectare de la domiciliu vor primi un talon pentru a se inscrie in tombola cu premii oferite de catre sponsorii campaniei. Astfel, in Targoviste, partenerii Candy si Philips ofera 2 frigidere, 10 cuptoare cu microunde si 10 aspiratoare, iar locuitorii din Aninoasa vor fi rasplatiti prin tragere la sorti cu unul dintre premiile oferite de partenerul Philips: 10 mixere, 10 masini de calcat si 5 cafetiere.

Tombolele si premierea voluntarilor vor avea loc la Primaria Aninoasa, in data de 25 februarie, ora 17.00, si la Directia de salubritate Targoviste, str. Radu de la Afumati, pe 27 februarie, ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie