Dambovita – Liceul de la Nucet risca sa ramana fara energie electrica din cauza datoriilor

Cele mai citite

Liceul din localitatea damboviteana Nucet risca sa ramana fara curent electric din cauza datoriilor acumulate in ultimii trei ani, iar Electrica a demarat procedurile de actionare in instanta pentru recuperarea banilor.
Liceul nu a mai platit curentul electric de cativa ani, iar datoriile acumulate sunt de 100.000 de lei, la care se adauga penalitati si majorari.
Situatia Liceului de la Nucet a fost discutata in cadrul sedintei Consiliului Judetean Dambovita de miercuri, iar consilierii au aprobat alocarea unei sume de 100.000 de lei acestei institutii de invatamant.
„Stiu ca o situatie deosebita este la Liceul din Nucet, unde au probleme cu plata utilitatilor si propun ca suma repartizata acolo sa fie 100.000 de lei“, a spus presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu.
Un punct de vedere a avut si consilierul judetean Ioan Folescu, director general Electrica.
„Este o situatie unicat si pentru Romania nu numai pentru judetul Dambovita, un liceu nu isi plateste energia electrica timp de trei-patru ani. Acolo este vorba despre o restanta de aproape 150.000 de lei. Acum s-a ajuns la a fi dat in judecata liceul si este rusinos, mai ales ca eu sunt pus si in situatia delicata de a da curs acestei situatii. Reglementarile legale ma fac sa dau acordul pentru intreruperea furnizarii curentului electric si pentru darea in judecata a acestui liceu, de fapt a primariei care are obligatia de a plati utilitatile“, a precizat Folescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie