Dambovita – Liberalii nemultumiti ca PC va desemna candidatul la functia de primar al Targovistei

Cele mai citite

Desemnarea candidatului la functia de primar al municipiului Targoviste din partea PC a creat unele nemultumiri in organizatia judeteana a PNL, acestea fiind exprimate in cadrul forurilor de conducere locala, a declarat, vineri, presedintele PNL Dambovita, Gabriel Grozavu.
„Sigur. Au fost colegi care in sedinta Biroului Municipal si in sedinta Biroului Judetean din aceasta saptamana si-au expus parerea, au spus ca sunt nemultumiti“, a precizat Grozavu.
Intrebat daca au fost anuntate si demisii din acest motiv in cadrul sedintelor de partid, liderul PNL Dambovita a evitat sa raspunda, sustinand ca nu a fost depusa nicio demisie scrisa.
„Eu nu am vazut nicio demisie si daca nu au fost depuse atunci, la cald, e putin probabil ca o sa apara. Mie personal nu mi-a spus nimeni ca vrea sa demisioneze. A fost la unii colegi o incercare de a fi mai rezervati in abordarea campaniei electorale, a activitatilor ce vor decurge de acum incolo“, a adaugat liderul PNL Dambovita.
Pana la anuntul PC ca va nominaliza candidatul la Primaria Targoviste, liberalii damboviteni erau siguri ca ei vor avea acest candidat si chiar au lansat numele unor posibili competitori, unul dintre acesta fiind Gabriel Grozavu.
Subiectul candidaturii la Primaria Targoviste l-a facut si pe presedintele interimar al PC Dambovita, Ghiorghi Zotic, sa isi piarda functia.
El a fost revocat dupa ce a anuntat un candidat conservator pentru Primaria Targoviste – Florin Ristache, o persoana fara notorietate la nivel local.
Ulterior PC a anuntat ca de fapt nu acesta va fi candidatul, ci este doar o propunere a Biroului Executiv Dambovita. Anuntarea acestei candidaturi a fost primita cu retinere de liderii locali ai PSD si PNL Dambovita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie