Dambovita – La Târgovişte se deschide Dada Bibliocafe. Un alt fel de cafenea!

Cele mai citite

Dada bibliocafe

 

 

 

 

 

 

 

Situată în centrul vechi al oraşului, la etajul unei frumoase case cu aspect boieresc construită la jumătatea secolului trecut, Dada Bibliocafé este prima cafenea culturală din Târgovişte.
Gazdele va aşteaptă cu ceaiuri şi cafele aburinde, dar mai ales cu cărţile bibliotecii. În liniştea casei sau pe unul dintre elegantele balcoane cu vedere către parcul Primăriei, puteţi să ascultaţi muzici de pe vinil-uri de colecţie, să citiţi o carte, să admiraţi picturi şi fotografii ale artiştilor expuşi aici.Interior Dada
Organizatorii s-au gândit că şi târgoviştenii merită un loc boem în care să se retragă după o zi obositoare de muncă sau în weekend. Nu vor lipsi concertele acustice, serile de poezie sau de teatru. Periodic, Dada Bibliocafé va găzdui expoziţii de fotografie, pictură sau sculptură.
Vezi copertaVineri, 05 iulie, la ora 19.00, Dada Bibliocafé se deschide oficial cu vernisajul expoziţiei permanente de mobilier Japart, urmat de concertul de chitară acustică susţinut de George Puiu. Nu întâmplător, numele evenimentului de inaugurare este „Vezi coperta“.
Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie