Dambovita: Jaf la primaria din Contesti. Paznicul a fost batut si un bancomat a fost spart

Data:

Mai multi indivizi au spart un bancomat din incinta primariei Contesti
Mai multi indivizi au spart un bancomat din incinta primariei Contesti

Mai multe persoane mascate au spart, in noaptea de vineri spre sambata, primaria localitatii dambovitene Contesti, l-au batut pe paznic, au ravasit birourile si au spart bancomatul amplasat in incinta institutiei, din care au furat aproximativ 20.000 de lei.

Politia ii cauta la aceasta ora pe faptasi, informeaza Agerpres.

”Patru persoane mascate au intrat in primarie in jurul orei 3,00 dimineata, l-au legat pe paznic, l-au batut, au ravasit mai multe birouri. Nu s-a stabilit pana acum daca au luat ceva din birouri. Au incercat sa sparga si seiful primariei, insa nu au reusit. Au spart in schimb un bancomat aflat in incinta institutiei”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Raluca Trandafir.

Hotii au intrat in primarie prin fortarea usii de la intrare. In momentul spargerii bancomatului, s-a declansat alarma acestuia, iar Politia a fost anuntata de catre firma de paza care avea in supraveghere obiectivul respectiv.

”Din fericire paznicul nu este grav ranit cu toate ca a fost lovit in cap, legat, batut mar. Au intrat patru insi peste el, mascati. Unul a stat langa el, iar ceilalti au cotrobait prin toate birourile. Au devastat toata primaria”, a declarat primarul comunei Contesti, Alexandru Marian. Primaria se afla situata chiar pe Drumul National 71 Targoviste-Bucuresti. Mai mult, institutia este prevazuta cu sistem de supraveghere video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...