Dambovita: Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbovița, ridicat de DNA

Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbivița, a fost ridicat, joi,  de procurorii DNA. Acesta este acuzat pentru trafic de influență, după ce a pretins unui om de afaceri suma de 1,3 miliane lei pentru obținerea unor contracte cu statul.

Deputatul Ion  Stan, șeful Comisiei de control a SRI, a fost ridicat de DNA pentru trafic de influență. Acesta ar fi cerut 1,3 milioane de lei pentru a obține contracte publice, din care ar fi primit suma de 750.000 de lei.

Ion Stan a condus organizația județeană a PSD Dâmbovița până în vara acestui an, când a fost înlocuit de actualul președinte al CJ, Adrian Țuțuianu. Făcând parte din vechea gardă a PSD, Ioan Stan a reușit să rămână pe lista  de candidați pentru Camera Deputaților, într-un colegiu, după cât se pare, eligibil pentru alegerile din 9 decembrie.

Ion Stan a intrat în conflict cu organizația județeană a PSD din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Deputatul a fost acuzat de  lipsa de implicare în îndepărtarea din partid a celor care erau de partea președintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu, care ulterior a pierdut președinția Consiliului Județean.

Atunci s-a vorbit despre deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru și președintele PSD Târgoviste, Victor Sanda, fapt ce a dus și la decizia de înlocuire a lui Ion Stan de la conducerea organizației județene a PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.