Dambovita: Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbovița, ridicat de DNA

Date:

Ion Stan, deputatul PSD de Dâmbivița, a fost ridicat, joi,  de procurorii DNA. Acesta este acuzat pentru trafic de influență, după ce a pretins unui om de afaceri suma de 1,3 miliane lei pentru obținerea unor contracte cu statul.

Deputatul Ion  Stan, șeful Comisiei de control a SRI, a fost ridicat de DNA pentru trafic de influență. Acesta ar fi cerut 1,3 milioane de lei pentru a obține contracte publice, din care ar fi primit suma de 750.000 de lei.

Ion Stan a condus organizația județeană a PSD Dâmbovița până în vara acestui an, când a fost înlocuit de actualul președinte al CJ, Adrian Țuțuianu. Făcând parte din vechea gardă a PSD, Ioan Stan a reușit să rămână pe lista  de candidați pentru Camera Deputaților, într-un colegiu, după cât se pare, eligibil pentru alegerile din 9 decembrie.

Ion Stan a intrat în conflict cu organizația județeană a PSD din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Deputatul a fost acuzat de  lipsa de implicare în îndepărtarea din partid a celor care erau de partea președintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu, care ulterior a pierdut președinția Consiliului Județean.

Atunci s-a vorbit despre deputatul Gheorghe Ana, deputatul Ion Dumitru și președintele PSD Târgoviste, Victor Sanda, fapt ce a dus și la decizia de înlocuire a lui Ion Stan de la conducerea organizației județene a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...