Dambovita – Ion Stan (deputat PSD): Este momentul in care regimul Basescu si-a incheiat misiunea istorica

Cele mai citite

Deputatul PSD Ion Stan crede ca momentul adoptarii motiunii de cenzura initiate de opozitie este cel in care actualul regim politic isi incheie misiunea, parlamentarul social democrat precizand ca rezultatul votului era unul „previzibil“.
„Rezultatul era previzibil. Este momentul in care regimul Basescu, Boc, Udrea, Ungureanu si-a incheiat misiunea istorica si cu siguranta ca PDL va ajunge acolo unde ii este locul, la lada de gunoi a istoriei, oentru dezastrul pe care il lasa in urma, economia romaneasca, im politica sociala si in abuzurile pe care le-a savarsit“, a precizat, vineri, pentru AGERPRES, Ion Stan.
Parlamentarul social democrat a mai spus ca trebuie ca cei care au condus pana acum trebuie sa dea socoteala pentru „dezastrul produs in tara“.
„Asteptam ca justitia sa isi faca datoria si cei care prin abuz, frauda, coruptie au incalcat legile statului, devalizand resursele banesti sa fie acolo unde le este locul: in banca acuzatilor. Sper ca institutiile statului, Ministerul de Interne, serviciile de informatii sa puna la dispozitia organelor abilitate toate dosarele si informatiile culese si care stau neverificate, oprite de cei care erau obedienti regimului Basescu, Boc, Ungureanu, Udrea, sa le puna la dispozitia institutiilor abilitate si acestea sa isi faca datoria. Nu dorim razbunare, dar este momentul ca cei care fac parte din camarila lui Basescu sa dea socoteala pentru dezastrul produs in tara“, a declarat deputatul PSD Ion Stan.
Motiunea de cenzura initiata de opozitie a fost adoptata vineri de Parlament cu 235 de voturi iar guvernul condus de premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost demis.

Ultimele articole

Ioana Cristea, condamnată la 4 ani de închisoare în dosarul Cătălin Voicu

Fosta vicepreşedinte a femeilor din PSD şi fosta consilieră în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Ioana Cristea, a fost condamnată vineri,...

Dâmboviţa: Deputatul Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, a obţinut cel mai mare scor în judeţ

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, a câştigat alegerile în Colegiul 3 din judeţul Dâmboviţa, cu...

Dâmboviţa: Deputatul Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, a câştigat cu 66,62%

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, a câştigat alegerile, în Colegiul 3 din judeţul Dâmboviţa, cu...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ