Dâmboviţa: Florin Popescu (vicepreşedinte PDL): 4.000 de lei e chiar prea mult pentru o cazare decentă

Cele mai citite

Florin PopescuVicepreşedintele PDL Florin Popescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că suma de 4.000 de lei este mult prea mare pentru o cazare decentă.

„Am fost parlamentar şi în perioada 2004-2008 şi nu am stat la hotel, nici acum nu am de gând să stau la hotel. Personal, mi se pare suma de 4.000 de lei, care se vehiculează în presă, mult prea mare pentru o cazare decentă. Nu spun nici să stai în stradă, dar nici să spui că nu îţi ajung 4.000 de lei pentru o super cazare”, a precizat deputatul PDL din Colegiul 4 Târgovişte, Florin Popescu.

Acesta a comentat şi propunerea din Statutul senatorilor şi deputaţilor, care stipulează accesul parlamentarilor la întreg probatoriul atunci când se pronunţă pentru începerea urmăririi penale în cazul unui coleg.

„Am văzut că este o temă în presă, nu cunosc. Oricum în Constituţie se spune că toţi cetăţenii sunt egali. Şi parlamentarul este egal cu strungarul, egal cu oţelarul, egal cu profesorul”, a mai spus liderul PDL Florin Popescu.

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie