Dambovita – Fetiţă de opt ani în comă, după ce a fost lovită cu oglinda de un şofer neatent

Cele mai citite

O fetiţă de numai opt ani, din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, se zbate între viaţă şi moarte, după ce ieri, a fost victima unui accident rutier. Un şofer neatent, care circula foarte aproape de marginea drumului, a lovit-o cu oglinda în cap.

Alexia, se întorcea de la şcoală împreună cu o colegă şi mergeau pe marginea DJ 721 în interiorul localităţii Gura Şuţii, moment în care a fost lovită în cap de oglinda unei autoutilitare. Aceasta a fost adusă la spital în stare foarte gravă, chiar de câtre şoferul care a lovit-o, care are 23 de ani.  „N-am văzut nimic, nimic. Doar am auzit o buşitură şi am pus frână, m-am oprit şi am adus-o la spital. Eu cu oglinda am lovit-o. Am adus-o la spital cât am putut de repede“, a declarat Sorin Şerban.

Alexia a fost adusă la spital inconştientă. „A lovit-o cu oglinda. Mergea pe marginea drumului şi nu am văzut-o. Venea de la şcoală. E fata unui nepot de-al meu. Mi-a omorât copilul. Era pe margine fetiţa mea. Mai era cu încă o fetiţă, putea să o lovească şi pe ea. A lovit-o la cap cu oglinda“, a spus un unchi al fetei.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au încercat să o stabilizeze pe micuţă, însă din cauza leziunilor foarte grave suferite la cap, au decis să o trimită la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Ei iau în calcul şi varianta ca starea fetei să se fi înrăutăţit tocmai din cauza şoferului care nu a aşteptat ambulanţa şi a dus-o pe fetiţă cu maşina sa la spital.

„În urma unui apel pe 122, Ambulanţa s-a deplasat la locul accidentului dar nu am găsit pe nimeni la locul respectiv, victima fiind transportată de către şoferul care a accidentat-o, la spital. Problema este astfel de procedee nu fac decât să agraveze starea victimelor implicate în ccidentele de circulaţie, datorită leziunilor coloanei vertebrale care, de cele mai multe ori, apar în astfel de situaţii“, a declarat dr. Denis Vişoiu, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Dâmboviţa.

Medicii ne spun că cel mai bine este să nu mişcăm victima într-o astfel de situaţie, ci să sunăm la 112 petru a primi sfaturi până la sosirea Ambulanţei.

Oamenii legii încearcă acum să determine cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. „Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare nu a păstrat distanţa laterală suficientă, accidentând o minoră care se deplasa pe acostament. În cauză s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet“, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. (Sursa Adevarul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie