Dambovita – Explozie la o fabrica de mobila din Buciumeni

Data:

O explozie urmata de un incendiu s-a produs, vineri, la o fabrica de mobila din comuna damboviteana Buciumeni, sat Dealu Mare, intr-un punct de colectare a rumegusului, nicio persoana nefiind ranita.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Eduard Telea, incidentul a fost anuntat prin 112, iar la fata locului au fost trimise trei autospeciale de la Fieni si Pucioasa.
Incendiul a fost localizat si nu exista pericol de extindere la alte cladiri.
„La acest moment arde rumegusul din buncar, fabrica nu a luat foc. Buncarul respectiv este in afara sectiei de productie, iar la momentul exploziei nu erau persoane in zona astfel ca nimeni nu a fost ranit“, a precizat Telea.
Deocamdata nu se stie cauza incendiului, iar pompierii vor efectua cercetari pentru a stabili de ce s-a produs explozia urmata de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...