Dambovita: Evenimente culturale dedicate memoriei actorului Tony Bulandra

Cele mai citite

Se implinesc 130 de ani de la nasterea lui Tony Bulandra
Se implinesc 130 de ani de la nasterea lui Tony Bulandra

Teatrul Municipal Targoviste, Primaria Municipiului Targoviste si Universitatea Valahia organizeaza in aeste zile o serie de evenimente culturale dedicate memoriei actorului Tony Bulandra, de la a carui nastere se implinesc 130 de ani.

La Centrul european de conferinte al Universitatii Valahia a avut loc, duminica, Simpozionul cu tema ”Tony Bulandra – Teatru si film – 130 ani de la nastere”.

Tot duminica, in foaierul Teatrului Municipal Targoviste s-a dezvelit placa comemorativa a marelui actor.

Cu ocazia comemorarii marelui actor Tony Bulandra la Targoviste, dramaturgul Matei Visniec este invitat special al reprezentatiei din data de 13 martie, cu spectacolul Paparazzi sau Cronica unui rasarit de soare avortat.

Astazi, Matei Visniec sustine conferinta ”Hazardul ca motivatie si misterele scriiturii dramatice” si isi lanseaza romanul ”Domnul K eliberat”.De asemenea, in Sala Tony Bulandra – Foaier a Teatrului Municipal Targoviste are loc deschiderea expozitiei de carte “Salonul de o zi al cartii de teatru”, dar si vernisajul expozitiei de arta fotografica ”Portrete si Personaje” – Ion Marculescu, potrivit Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie