Dambovita – Elevii de la scoala din Odobesti, trimisi acasa din cauza frigului

Cele mai citite

Elevii de la Scoala generala cu clasele I-VIII din localitatea damboviteana Odobesti au fost trimisi acasa, miercuri, din cauza frigului din salile de clasa.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita, Mihaela Anton, la unitatea de invatamant din Odobesti incalzirea este asigurata de o centrala electrica. Din cauza defectiunilor la reteaua de alimentare cu energie electrica din localitate, centrala nu mai functioneaza, iar in clase temperatura era foarte scazuta, astfel conducerea scolii a decis sa trimita copiii acasa.
„La scolile din Uliesti, Visina si Tartasesti situatia este similara, dar s-a mentinut caldura in clase si copiii au continuat orele de curs. In cazul in care situatia nu va fi remediata pana maine (n.r. joi), copiii vor ramane acasa, iar orele vor fi recuperate sambata“, a declarat purtatorul de cuvant al ISJ Dambovita, Mihaela Anton.
La nivelul judetului Dambovita, peste 70 de localitati sunt fara curent electric din cauza ninsorii si a viscolului.
Dambovita se afla sub atentionare de cod portocaliu de ninsoare si viscol, in intervalul 25 ianuarie, ora 9,00 – 26 ianuarie, ora 18,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie