Dambovita: Elevii chiulangii, “arestati” de politisti si bagati la…clase!

Data:

Elevii care nu au venit astazi la scoala cu gand de invatat au avut de-a face cu politia. Chiulangii au fost adunati de pe strazi, din baruri si restaurante, legitimai si dati pe mana directorilor. Toti cei care nu au fost la ore se vor alege cu scaderea notei la purtare, dar si cu absente in catalog.

Directorul Liceului Nr. 2 din Targoviste, acolo unde numarul chiulangiilor este foarte mare, ne-a declarat ca nu are cum sa ii supravegheze pe toti pentru ca daca nu ies pe oarta, sar gardul. “Avem spatiul foarte mare, mai sar gardul. Am incercat, am cusut plasele cu sarma. E un fenomen cu care ne intalnim foarte des. Vin si din afara liceului. Ne ajuta domnii politisti dar nu avem ce face mai mult de atat”, a declarat prof. Nicolae Groza, director Liceul Nr. 2 Targoviste.

Politia ii avertizeaza pe elevi ca astfel de actiuni vor avea loc si in zilele urmatoare pentru a scadea rata absenteismului scolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...