Dâmboviţa: Elena Udrea: „Avem un preşedinte în funcţie până în 2014”

Cele mai citite

Elena_Udrea„Avem un preşedinte în funcţie până în 2014, chiar cu încercările repetate ale USL de a-i scurta mandatul”, a declarat, miercuri, la Târgovişte, deputatul PDL Elena Udrea.

Parlamentarul democrat-liberal a făcut referire şi la varianta vehiculată în spaţiul public legată de revenirea lui Traian Băsescu la preşedinţia PDL din 2014.

„Este o speculaţie pornită de la o afirmaţie pe care am făcut-o şi nu se bazează pe niciun fel de discuţie din acest moment, pe niciun fel de calcul, de proiect. Pur şi simplu am spus că sunt colegi de la baza partidului care au avut şi această variantă în minte, ca în 2014, când îşi termină preşedintele mandatul, să se întoarcă la partid. De aici până la ce a ieşit este cale lungă. Este o simplă speculaţie şi nu cred că face bine nimănui, dacă va continua”, a precizat Udrea.

Întrebat despre acest subiect, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a replicat „asta eu nu pot să răspund”.

Liderii PDL Vasile Blaga, Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan au participat, miercuri, la Târgovişte, la o şedinţă de analiză a PDL Dâmboviţa, după alegerile parlamentare de anul trecut.

La finalul şedinţei a fost organizată o conferinţă de presă.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie