Dâmboviţa: Drumul Sudului inaugurat în prezenţa ministrului Rovana Plumb

Data:

Drumul Sudului, proiect cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional (POR), a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Mediului, Rovana Plumb.

”În numele Guvernului României doresc să transmit mesajul de felicitare şi de sprijin preşedintelui consiliului judeţean, Adrian Ţuţuianu şi a întregii echipe care coordonează activitatea acestui judeţ. România are nevoie de infrastructură pentru a putea crea legături între toate comunităţile din această ţară, pentru a putea avea o deschidere eficientă către Europa”, a declarat ministrul Rovana Plumb.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat că lucrările la drum au început în 2009 şi au avut termen de finalizare luna decembrie 2012.

”Am dorit să terminăm ceva mai devreme pentru anu ne prinde iarnă şi putem spune, cu mici excepţii, de lucrări constatate la recepţie ca nefiind finalizate, drumul, în integralitatea sa, este în folosinţa cetăţenilor. Acest drum face legătura cu A1 şi cu judeţul Teleorman”, a spus Ţuţuianu.

Drumului Sudului are o lungime de 40,7 kilometri şi traversează localităţile Dobra, Cornăţelu, Braniştea, Titu, Odobeşti, Potlogi şi Corbii Mari.

Lucrările au fost executate de Tehnologica Radion SRL-Bucureşti, iar valoarea proiectului este de 69,2 milioane de lei.

Din cauza unor nereguli în atribuirea contractului au fost aplicate corecţii de 25% la acest proiect european.

 

 

 

AGERPRES

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...