Dambovita – Dosar penal, dupa ce mai multe persoane au fost surprinse primind bani in campanie

Data:

Politia Dambovita a demarat cercetari si a intocmit un dosar penal, dupa ce a fost sesizata, marti, ca in comuna Hulubesti au fost impartiti bani in campania electorala.
„Am fost sesizati de reprezentanti ai presei, am urmarit imaginile surprinse in comuna Hulubesti unde erau impartiti bani minorilor in timpul campaniei electorale. Fapta s-a intamplat pe 18 mai. Am demarat cercetari si s-a intocmit dosar penal pentru promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase in timpul campaniei electorale. In cazul in care se verifica fapta sesizata pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 5 ani”, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita, Raluca Florescu.
Primarul din Hulubesti, Adrian Chirita, care candideaza din partea PDL pentru un nou mandat a precizat ca stie de banii impartiti, dar sustine ca erau dati celor care fac parte din echipa de campanie.
„Este o echipa de campanie, oamenii care merg pe strada si care fac campanie. Cum sa platesc bani oamenilor sa voteze sau sa aiba o anumita pozitie fata de un candidat sau altul? Poate se imprumutau intre ei sau poate mancau, sa isi ia mancare”, a declarat Chirita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...