Dambovita – Detinutul de la Penitenciarul Margineni, lovit cu un scaun de un coleg de celula, a murit

Cele mai citite

Detinutul de la Penitenciarul Margineni, lovit luna trecuta cu un scaun in cap de o alta persoana privata de libertate, in urma unui conflict spontan izbucnit intre cei doi in camera de detentie, a murit la spital, se arata intr-un comunicat al penitenciarului, remis marti AGERPRES.
Incidentul a avut loc pe 21 mai.
„Urmare a evenimentului spontan petrecut in data de 21 mai, la o camera de detinere, intre persoanele private de libertate G.E.N., condamnat la patru ani si sase luni pentru infractiunea de violare de domiciliu, si I.D., condamnat la trei ani pentru infractiunea de furt calificat, soldat cu vatamarea corporala grava a acestuia din urma, Penitenciarul Margineni va aduce la cunostinta ca I.D. a decedat luni, la Spitalul Bucuresti Floreasca, sectia ATI Neurochirurgie”, se arata in comunicatul Penitenciarului Margineni.
La momentul producerii incidentului, reprezentantii penitenciarului precizau ca a fost un conflict spontan intre cei doi detinuti, neexistand indicii ca intre ei ar fi fost neintelegeri. De altfel, agresorul sosise la unitatea de detentie damboviteana cu doar trei zile inaintea incidentului, de la Penitenciarul Giurgiu.
Conducerea Penitenciarului Margineni a anuntat, dupa ranirea detinutului, ca a demarat o ancheta interna pentru a afla cum a fost posibil acest incident.

Ultimele articole

Dambovita – Un detinut de la Penitenciarul Margineni a incercat sa evadeze

Un detinut de la Penitenciarul Margineni, condamnat pentru furt calificat, a incercat sa evadeze, miercuri seara, in timp ce...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ