Dambovita – Deputatul PSD Ion Stan vrea sa candideze la Primaria Targoviste

Cele mai citite

Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca vrea sa candideze la functia de primar al municipiului Targoviste, o decizie in acest sens urmand a se lua la nivelul conducerii centrale a USL.
„Mi-am afirmat in fata Comitetului Executiv National al PSD disponibilitatea de a candida pentru municipiul Targoviste. Domnul presedinte Ponta mi-a spus ca acest lucru va face obiectul discutiei astazi (n.r. luni) in Alianta pentru ca sunt inca multe necunoscute si ma refer aici la modificarea legislatiei in organizarea si desfasurarea alegerilor locale, evolutia posibila a legislatiei privind reorganizarea administrativ-teritoriala, precum si o evolutie mai putin asteptata pe zona organizarii si desfasurarii alegerilor parlamentare“, a precizat Stan.
Luna trecuta liderul PC, Daniel Constantin, anunta, la Targoviste, ca formatiunea sa va da candidatul la functia de primar al municipiului.
Presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, spune ca, la nivel judetean, procesul de desemnare a persoanelor care vor candida nu s-a incheiat si ca in perioada urmatoare reprezentantii USL se vor intanli periodic pentru a pune la punct candidaturile.
„In cadrul USL am stabilit sa ne intalnim de doua ori pe luna si pana la sfarsitul acestui an sa definitivam localitatile in care vom avea candidaturi comune. (…). Trebuie sa repetam intr-un numar de 17 localitati sondajele de opinie ca sa clarificam candidatii la functia de primar“, a declarat Ion Stan.

Ultimele articole

Dambovita – Sticle incendiare aruncate în curtea casei unui consilier local din Bucşani

Poliţiştii din Dâmboviţa au declanşat o anchetă după ce mai multe persoane au aruncat cu sticle cu substanţe inflamabile...

Ioana Cristea, condamnată la 4 ani de închisoare în dosarul Cătălin Voicu

Fosta vicepreşedinte a femeilor din PSD şi fosta consilieră în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Ioana Cristea, a fost condamnată vineri,...

Olguţa Vasilescu: Craiova este singurul oraş din România unde preţul gigacaloriei a scăzut cu 10%

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre realizările din primul său...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ