Dambovita: Dambovita cere demisia prefectului judetului si a directorului DSP în urma aparitiei celor doua cazuri de TBC din licee

Date:

PDL Dambovita atrage atentia asupra  unui aspect deosebit de important în ceea ce priveste sanatatea dambovitenilor. Este vorba de identificarea si confirmarea primelor doua cazuri de TBC pulmonar la tineri din liceele targovistene.

„Este înca o dovada clara ca noul director al Directiei de Sanatate Publica Dambovita ( DSP), pesedistul Sorin Stoica a scapat de sub control sanatatea publica damboviteana, lucru care era evident înca de la momentul numirii sale în functie, avand în vedere lipsa crasa de experienta si “profesionalismul’’ prin care se caracterizeaza acest medic dentist care nu a lucrat nici macar o zi în sistemul sanitar de stat.

De fapt, de la momentul numirii în functie, activitatea  specifica DSP este blocata, directorul Sorin Stoica putandu-se lauda doar cu doua “ mari realizari’’: schimbarea politica a conducerii Serviciului Judetean de Ambulanta si a conducerii Spitalului Judetean.

Dovada incontestabila a letargiei în care se afla Directia de Sanatate Publica o constituie lipsa interventiei prompte în cele doua focare TBC din liceele targovistene si lipsa de popularizare a acestora, ceea ce a starnit panica  în randul parintilor si elevilor din cele doua licee, fapt evidentiat si sanctionat imediat de presa damboviteana.

Prin comparatie, daca în timpul guvernarii locale PDL, s-au realizat ample modernizari ale Spitalului Judetean si a sediului Directiei de Sanatate, guvernarea USL este preocupata numai de razbunari  si schimbari din functii, care nu au nicio legatura cu pacientul si sanatatea acestuia.

In concluzie, din cauza situatiei create, cerem demisia directorului DSP si a prefectului judetului, care gireaza un astfel de neprofesionist într-o asemenea functie si care se remarca, de asemenea, prin neimplicare, dovada faptului ca este depasit de fiecare data de situatiile create”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...