Dambovita: Crima abominabila. Un tanar si-a decapitat tatal

Dambovita: Crima abominabila. Un tanar si-a decapitat tatal

.

Un tanar si-a decapitat tatal
Un tanar si-a decapitat tatal

Vecinii familiei sustin ca si tanarul era cunoscut cu probleme psihice, niciodata nu au existat certuri intre cei doi

 

“Mama baiatului este plecata la munca in Italia, iar tanarul a ramas in grija tatalui. Era foarte linistit, nu stiu sa fi avut vreodata probleme, chiar daca existau probleme medicale psihice la baiat. Eu nu imi explic ce s-a intamplat, nu a fost niciodata scandal intre ei. Sunt socat, e oribil, de nedescris, e film de groaza, cruzime iesita din comun”, a spus un vecin.

Imediat dupa comiterea faptei tanarul a plecat, cel mai probabil cu o masina de ocazie, la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Muncipal din Targoviste unde a povestit medicilor fapta comisa. Astfel, medicii au alertat Politia si parchetul.

“Cele petrecute arata o probabila schizofrenie, o lipsa de discernamant, banuim ca este vorba de un bolnav mintal, cel mai probabil arma crimei este un topor, deocamdata nu l-am gasit, il cautam in continuare. Fiul si-a omorat tatal, apoi s-a autodenuntat. Cadavrul este decapitat. Nu stim nimic despre situatia lui medicala, dar dupa cum arata faptele este probabil vorba de un bolnav mintal, o sa verificam situatia lui medicala la Pucioasa, o sa fie expertizat si o sa stabilim daca a avut sau nu discernamant”, a declarat procuror Ion Canache de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita.

In prezent, tanarul este audiat de catre procuror, urmand sa fie supus unei expertize psihiatrice care sa ateste daca acesta are sau nu discernamant pentru a raspunde penal pentru fapta sa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.