Dâmboviţa – Copil de 7 ani, violat şi molestat sexual

Data:

Un tânăr de 20 de ani şi doi minori, ambii în vârstă de 11 ani, din comuna dâmboviţeană Mătăsaru sunt cercetaţi pentru viol şi molestare sexuală, fiind suspectaţi că au întreţinut raporturi sexuale orale cu un minor de 7 ani.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, a declarat, vineri, că sora copilului molestat a aflat de cele întâmplate şi a anunţat Poliţia.
În urma cercetărilor s-a stabilit că, în toamna anului 2010 şi în primăvara anului 2011, tânărul de 20 de ani, împreună cu doi minori, ambii în vârstă de 11 ani, din satul Tetcoiu, comuna Mătăsaru, au întreţinut raporturi sexuale orale cu minorul de 7 ani. Tânărul de 20 de ani este cercetat acum în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, riscând, dacă va fi găsit vinovat, o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 25 de ani.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...