Dambovita – Copil de 12 ani, bătut de tatăl său pentru că nu a fost productiv la…cerşit

Cele mai citite

Tot mai mulţi minori cad victime lăcomiei părinţilor care îi trimit la cerşit pe străzi, fără haine pe ei şi nespălaţi. Fenomentul cerşetoriei a intrat din nou în atenţia oamenilor legii, după ce un băieţel de doar 12 ani, a fost bătut de tatăl său adoptiv pentru că nu a adus acasă cât trebuia, după o zi de muncă.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în data de 11 aprilie 2011, în jurul orelor 09:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul V. Manix, de 34 de ani, din municipiul Moreni, l-a lovit  pe fiul său adoptiv, L.R., de 12 ani, pentru faptul că nu a strâns suficienţi bani din activitatea de cerşetorie.

Pe numele lui V. Manix s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, precum şi tragere de foloase de pe urma practicării cerşetoriei de către un minor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet. (Sursa Adevarul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie