Dambovita – Consilier judetean PSD, suspectat de colaborare cu PDL, propus pentru excludere

Cele mai citite

Consilierul judetean PSD Dambovita Mihai Trifan va fi propus pentru excludere din partid, in urma unor presupuse colaborari cu reprezentantii PDL, a anuntat, miercuri, presedintele exectutiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.
Anuntul a fost facut in urma absentei consilierului judetean social democrat de la o sedinta de consiliu judetean, convocata la initiativa consilierilor USL. Sedinta nu s-a putut tine din lipsa de cvorum.
„Este evident o intelegere intre domnia sa si presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, ca atare vom aplica masurile statutare. Eu voi sesiza Comisia de Arbitraj si Integritate Morala a organizatiei judetene, voi sesiza organizatia municipala a carui membru este. Cred ca duplicitatea o sa il coste scump, mai ales in perspectiva. O sa fie inca sase luni, sapte luni, un an de zile salariatul domnului Florin Popescu la Societatea de Lucrari de Drumuri si Poduri. Cu siguranta numai poate fi in vreo functie de reprezentare desemnat de PSD vreodata“, a precizat presedintele executiv al PSD Dambovita, Adrian Tutuianu.
In replica, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, ca afirmatiile senatorului social democrat nu sunt adevarate.
„Domnul senator minte. Nu exista nicio intelegere intre mine si domnul Trifan. Acesta este salariat al consiliului judetean de 11 ani, opt ani a fost vicepresedinte si pentru ca stia problemele judetului a ramas angajat al unei societati din subordinea consiliului. Pe domnul Tutuianu il sfatuiesc sa isi rezolve problemele din interiorul PSD fara a ma implica pe mine“, a spus Popescu.
In Consiliul Judetean Dambovita exista un blocaj de mai multe luni, totul pornind de la contractarea unui imprumut pentru co-finantarea si sustinerea unor investitii cu fonduri europene. Reprezentantii opozitiei nu sunt de acord, sustinand ca suma propusa de catre conducerea consiliului este prea mare si ar indatora prea mult administratia locala.
In Consiliul Judetean Dambovita, PSD si PNL au majoritate, cu un mandat in plus fata de PDL. In cazul in care consilierul judetean Mihai Trifan va fi exclus din PSD, USL pierde majoritatea din consiliu.

Ultimele articole

O delegaţie a ambasadei Chinei în România a vizitat Curtea Domnească din Târgovişte

Vineri, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelenţa Sa Doamna Huo Youzhen, a vizitat municipiul Târgoviște, iar după discuţii...

Lucrări finalizate la un corp al Spitalului Judeţean Târgovişte

Lucrările la Corpul C al Spitalul Judeţean Târgovişte au fost finalizate, iar duminică a avut loc inaugurarea, unitatea medicală...

Adrian Ţuţuianu a cerut medierea de la nivel central privind funcţionarea USL în Dâmboviţa

Preşedintele PSD Damboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat miercuri, 10 iulie, într-o conferinţă de presă, că la nivel local liberalii...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ