Dambovita – Consilier judetean PSD, suspectat de colaborare cu PDL, propus pentru excludere

Data:

Consilierul judetean PSD Dambovita Mihai Trifan va fi propus pentru excludere din partid, in urma unor presupuse colaborari cu reprezentantii PDL, a anuntat, miercuri, presedintele exectutiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.
Anuntul a fost facut in urma absentei consilierului judetean social democrat de la o sedinta de consiliu judetean, convocata la initiativa consilierilor USL. Sedinta nu s-a putut tine din lipsa de cvorum.
„Este evident o intelegere intre domnia sa si presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, ca atare vom aplica masurile statutare. Eu voi sesiza Comisia de Arbitraj si Integritate Morala a organizatiei judetene, voi sesiza organizatia municipala a carui membru este. Cred ca duplicitatea o sa il coste scump, mai ales in perspectiva. O sa fie inca sase luni, sapte luni, un an de zile salariatul domnului Florin Popescu la Societatea de Lucrari de Drumuri si Poduri. Cu siguranta numai poate fi in vreo functie de reprezentare desemnat de PSD vreodata“, a precizat presedintele executiv al PSD Dambovita, Adrian Tutuianu.
In replica, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, ca afirmatiile senatorului social democrat nu sunt adevarate.
„Domnul senator minte. Nu exista nicio intelegere intre mine si domnul Trifan. Acesta este salariat al consiliului judetean de 11 ani, opt ani a fost vicepresedinte si pentru ca stia problemele judetului a ramas angajat al unei societati din subordinea consiliului. Pe domnul Tutuianu il sfatuiesc sa isi rezolve problemele din interiorul PSD fara a ma implica pe mine“, a spus Popescu.
In Consiliul Judetean Dambovita exista un blocaj de mai multe luni, totul pornind de la contractarea unui imprumut pentru co-finantarea si sustinerea unor investitii cu fonduri europene. Reprezentantii opozitiei nu sunt de acord, sustinand ca suma propusa de catre conducerea consiliului este prea mare si ar indatora prea mult administratia locala.
In Consiliul Judetean Dambovita, PSD si PNL au majoritate, cu un mandat in plus fata de PDL. In cazul in care consilierul judetean Mihai Trifan va fi exclus din PSD, USL pierde majoritatea din consiliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...