Dambovita: Consilier judetean acuzat ca si-a modificat diploma de bacalaureat

Data:

Un consilier judetean PDL este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat
Un consilier judetean PDL este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat

Consilierul judetean PDL Vasile Moise este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, dupa care a urmat si absolvit cursurile unei facultati iar apoi s-a inscris la un masterat la Drept, pe numele lui Politia Dambovita intocmind un dosar penal.

Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dambovita au documentat activitatea infractionala a lui Vasile Moise, de 48 de ani, din Targoviste, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si uz de fals. Acesta a folosit o diploma de bacalaureat falsificata, a absolvit cursurile unei facultati din municipiul Bucuresti iar apoi s-a inscris pentru studiile de masterat.

”Diploma de bacalaureat falsificata atesta faptul ca, in perioada 1980-1984, invinuitul a absolvit cursurile unui liceu de pe raza municipiului Targoviste. Din cercetari reiese faptul ca numitul M. Vasile a fost inscris in perioada 1980-1982 la Liceul Industrial nr. 2 Targoviste, absolvind clasa a IX-a la seral, iar in clasa a X-a a fost exmatriculat pentru absenteism”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

In perioada 2007-2010 Vasile Moise a folosit diploma falsa pentru a se inscrie la facultate, absolvind cu diploma de licenta o facultate din cadrul unei universitati din Bucuresti in anul 2010.

Conform comunicatului Politiei, in toamna aceluiasi an s-a inscris la cursul de masterat in Drept organizat de o universitate din Targoviste, de unde a solicitat retragerea in momentul in care a aflat de cercetarile politistilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin Parchet.

Vasile Moise a candidat pe listele PDL la Consiliul Judetean Dambovita, dupa care a fost si consilier in cadrul Ministerului Culturii. El detine si functia de presedinte al Partidei Romilor Pro Europa – Filiala Dambovita, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...