Dambovita: Consilier judetean acuzat ca si-a modificat diploma de bacalaureat

Cele mai citite

Un consilier judetean PDL este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat
Un consilier judetean PDL este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat

Consilierul judetean PDL Vasile Moise este acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat, dupa care a urmat si absolvit cursurile unei facultati iar apoi s-a inscris la un masterat la Drept, pe numele lui Politia Dambovita intocmind un dosar penal.

Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dambovita au documentat activitatea infractionala a lui Vasile Moise, de 48 de ani, din Targoviste, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si uz de fals. Acesta a folosit o diploma de bacalaureat falsificata, a absolvit cursurile unei facultati din municipiul Bucuresti iar apoi s-a inscris pentru studiile de masterat.

”Diploma de bacalaureat falsificata atesta faptul ca, in perioada 1980-1984, invinuitul a absolvit cursurile unui liceu de pe raza municipiului Targoviste. Din cercetari reiese faptul ca numitul M. Vasile a fost inscris in perioada 1980-1982 la Liceul Industrial nr. 2 Targoviste, absolvind clasa a IX-a la seral, iar in clasa a X-a a fost exmatriculat pentru absenteism”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

In perioada 2007-2010 Vasile Moise a folosit diploma falsa pentru a se inscrie la facultate, absolvind cu diploma de licenta o facultate din cadrul unei universitati din Bucuresti in anul 2010.

Conform comunicatului Politiei, in toamna aceluiasi an s-a inscris la cursul de masterat in Drept organizat de o universitate din Targoviste, de unde a solicitat retragerea in momentul in care a aflat de cercetarile politistilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin Parchet.

Vasile Moise a candidat pe listele PDL la Consiliul Judetean Dambovita, dupa care a fost si consilier in cadrul Ministerului Culturii. El detine si functia de presedinte al Partidei Romilor Pro Europa – Filiala Dambovita, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie