Dambovita – Conferinta internationala despre brandul Dracula

Data:

Importanta unui brand in promovarea turistica a fost tema abordata miercuri, la Targoviste, la conferinta internationala „Destination Branding – Dracula’s Legacy“.
Consultantul in marketing turistic Eran Ketter a tinut un discurs in cadrul conferintei, acesta fiind co-autor al best seller-ului ‘Media Strategies for Marketing Places in Crisis: Improving the Image of Cities, Countries and Tourist Destinations’, carte despre branding-ul destinatiilor, branding-ul popoarelor si marketing-ul strategic al oraselor, tarilor sau destinatiilor turistice.
„Trebuie sa facem eforturi ca acest proiect sa produca efecte. Efectele sunt simple: cresterea notorietatii municipiului Targoviste, atractivitatii Targovistei turistice, implicit a numarului de vizitatori. Numai asa ne putem dezvolta. Daca din punct de vedere economic sau al industriei grele ceea ce la sfarsitul anilor ’80-’90 inca mai reprezenta un reper al Targovistei, nu mai putem spune foarte multe lucruri, adica dezvoltarea Targovistei in ceea ce priveste industria grea s-a cam oprit, in ceea ce priveste dezvoltarea turismului si oportunitatile turistice suntem, din punctul meu de vedere, undeva la 15-20%“, a declarat, cu aceasta ocazie, primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga.
Eran Ketter a atras atentia ca trebuie dezvoltate foarte mult serviciile, numai asa vizitatorii vor fi inlocuiti cu turistii.
La randul sau, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, a afirmat ca in acest judet isi are radacinile cel mai puternic brand international – Dracula.
„Dambovita poate fi un judet cu turisti din ce in ce mai multi, comparabil cu judetele vecine, comparabil chiar cu Prahova, cu Brasov. Si am sa va spun si de ce. Pentru ca in judetul Dambovita isi are radacinile cel mai puternic brand international, este vorba de Dracula, Dracula care a construit Turnul Chindiei din Curtea Domneasca de la Targoviste“, a spus presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu.
La conferinta organizata de Editura Basarabilor au participat primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, consultantul in marketing turistic Eran Ketter, primari de localitati din judet, precum si reprezentanti ai unor institutii publice si fundatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...