Dâmboviţa: Conducerea filialei PDL spune că sunt primari democrat-liberali care fac campanie pentru USL

Data:

Mai mulţi primari PDL din judeţul Dâmboviţa fac campanie pentru candidaţii USL, iar preşedintele democrat-liberalilor dâmboviţeni, Florin Popescu, a anunţat că aceştia vor fi excluşi din partid.

‘’Cei care fac campanie alături de USL să se ducă la USL. Unii au apărut şi pe bannere. Din câte ştiu eu sunt trei cazuri. Îi vom exclude din partid, vom aplica statutul. Sunt primari din sudul judeţului, unul este cel de la Conţeşti, care are o prietenie cu senatorul Calcan şi probabil de aceea’’, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu.

Liderul democrat are şi o explicaţie în legătură cu motivul pentru care primarii PDL fac campanie candidaţilor USL.

‘’Există o perioadă grea, dificilă pentru ARD. Faptul că am pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a făcut ca o parte, unii dintre cei care au beneficiat poate cel mai mult de vechea guvernare, să o întindă repede la Putere. Asta este viaţa’’, a precizat Popescu.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...