Dambovita – Circa 3,6 hectare de padure, taiata ilegal

Cele mai citite

Politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii autorilor in cazul taierii ilegale de arbori de pe o suprafata de 3,6 hectare din Ocolului Silvic Sturzeni, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita, remis vineri.
„Lucratorii Sectiei nr. 4 Politie Rurala Dragomiresti au fost sesizati prin plangere de numitul G. R., padurar in cadrul Ocolului Silvic Sturzeni, ca persoane necunoscute au taiat arbori de pe o suprafata de teren apartinand Ocolului Silvic Sturzeni. La fata locului s-a deplasat echipa operativa de cercetare, care in urma verificarilor efetuate a stabilit ca persoane necunoscute au taiat arbori de pe o suprafata de 3,6 hectare, situata in satul Caprioru, punctul ‘Valea Aninoasei’, intreaga cantitate de material lemnos fiind gasita la fata locului”, se arata in counicatul IJP Dambovita.
Materialul lemnos a fost lasat in custodia Ocolului Silvic Sturzeni, urmand ca lucratorii silvici sa evalueze valoarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie