Dambovita – Candidatul PDL de la Hulubesti isi critica dur colegii de partid

Cele mai citite

Candidatul PDL pentru functia de primar al comunei dambovitene Hulubesti, Adrian Chirita, aflat la un miting electoral al sotiei sale care candideaza la Primaria Gaesti din partea PP-DD, a criticat liderii democrat-liberali din localitate.
„Gaesti-ul vrea sa scape de Toader (Alexandru Toader, primar PDL n.r.), de Grigut (Gheorghe Grigore, viceprimar PNL n.r.), sa scape de cel care tine ciolanul lor, deputatul (PDL n.r.) Iulica Vladu. Este momentul ca pe 10 iunie cei trei sa isi vada de afacerile lor si sa va lase pe dumneavoastra in pace”, a spus Adrian Chirita, primarul democrat liberal in functie la Hulubesti.
In familia Chirita, ambii soti sunt candidati la alegerile locale. Adrian Chirita candideaza din partea PDL pentru un nou mandat la Primaria Hulubesti, iar sotia sa, Florentina Chirita, din partea PP-DD pentru functia de primar al orasului Gaesti.
Liderii PDL Dambovita ii gasesc scuze colegului lor, care s-a dus sa isi sustina sotia la mitingul PPDD.
„Avea si el probabil un interes in zona. O stare de ratacire este evidenta. Avea un interes acolo, sotia lui este candidat si vad ca delimiteaza lucrurile politic zonal foarte bine, in ceea ce il priveste. Sigur ca este regretabil ca se intampla asa ceva, dar la nivelul acela puteti sa acceptati orice tip de abordare”, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie