Dambovita – Un avocat a turnat pamant cu excavatorul peste o femeie, dupa ce a palmuit-o

Dambovita – Un avocat a turnat pamant cu excavatorul peste o femeie, dupa ce a palmuit-o

Un avocat targovistean a turnat pamant cu excavatorul peste o femeie de 53 de ani, acoperind-o pana la brau, dupa ce inainte a palmuit-o.
Incidentul s-a produs miercuri, in urma unui conflict izbucnit din cauza unui drum de servitute. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.
Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc in „Cartierul American“ de la iesirea din Targoviste, unde proprietarii vilelor au cumparat pamantul de la avocatul Virgil Paun.
„Astazi (n.r. – miercuri), scandalul a izbucnit dupa ce o familie a contractat un buldoexcavator care sa sape un sant pe drumul de servitute pentru a se putea racorda la apa. Ulterior, avocatul a venit cu un alt buldoexcavator si, dupa ce a lovit-o pe femeia de 53 de ani cu palma, a turnat pamant peste aceasta chiar in timp ce se afla in sant, acoperind-o pana la brau. Suntem terorizati de acest barbat, desi toti am cumparat, cu acte in regula, atat terenurile, cat si drumul de servitute“, a declarat un martor al incidentului pentru Mediafax.
Avocatul este, in prezent, cercetat pentru infractiunea de lovire.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments