Dambovita – Au salvat viata unui tanar pentru ca n-au respectat ordinul lui Cseke

Data:

Medicii de la spitalul din Titu trag un semnal de alarma ministerului sanatatii si refuza sa-si asume pierderea pacientilor. De patru zile ambulantele au primit ordin sa nu mai opreasca aici, ci sa duca pacientii tocmai la Targoviste.

Duminica seara, medicul de pe ambulanta a refuzat sa-si asume acest risc si a salvat astfel viata unui tanar. Daniel locuieste la 20 de km de Titu si la aproape 60 de Targoviste. Tanarul este fotbalist la echipa din comuna sa si in timpul meciului i s-a facut dintr-o data rau.

Tanarul a fost transportat cu o salvare la spitalul din Titu, desi, in urma cu cateva zile, medicii de la ambulanta au primit ordin sa duca pacientii direct la Targoviste. Doctorul care l-a preluat pe Daniel nu a tinut cont de asta, deoarece a considerat ca este prea riscant.

Mai multi pacienti au avut nevoie de medicii de la Titu – cativa cardiaci, dar si un tanar injunghiat in abdomen. Doctorii i-au ajutat pe toti. Spitalul din Titu a fost transformat in sectie externa a spitalului judetean Targoviste si, pentru cateva zile, ambulantelor le-a fost interzis sa mai opreasca la camera de garda a unitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...