Dambovita – Au salvat viata unui tanar pentru ca n-au respectat ordinul lui Cseke

Cele mai citite

Medicii de la spitalul din Titu trag un semnal de alarma ministerului sanatatii si refuza sa-si asume pierderea pacientilor. De patru zile ambulantele au primit ordin sa nu mai opreasca aici, ci sa duca pacientii tocmai la Targoviste.

Duminica seara, medicul de pe ambulanta a refuzat sa-si asume acest risc si a salvat astfel viata unui tanar. Daniel locuieste la 20 de km de Titu si la aproape 60 de Targoviste. Tanarul este fotbalist la echipa din comuna sa si in timpul meciului i s-a facut dintr-o data rau.

Tanarul a fost transportat cu o salvare la spitalul din Titu, desi, in urma cu cateva zile, medicii de la ambulanta au primit ordin sa duca pacientii direct la Targoviste. Doctorul care l-a preluat pe Daniel nu a tinut cont de asta, deoarece a considerat ca este prea riscant.

Mai multi pacienti au avut nevoie de medicii de la Titu – cativa cardiaci, dar si un tanar injunghiat in abdomen. Doctorii i-au ajutat pe toti. Spitalul din Titu a fost transformat in sectie externa a spitalului judetean Targoviste si, pentru cateva zile, ambulantelor le-a fost interzis sa mai opreasca la camera de garda a unitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie