Dambovita: Ateliere de lucru nonformale destinate bibliotecarilor din bibliotecile publice dâmbovițene

Cele mai citite

Bibliotecile publice, fie ele din mediul urban sau rural, au o menire importanta – aceea de a contribui la educaţia şi dezvoltarea gustului pentru lectură şi frumos a membrilor comunităţii din care fac parte. Acest lucru este dificil, pentru că oamenii, în special cei din mediul rural, nu prea vin la bibliotecă. Pentru a atrage un număr cât mai mare de utilizatori, bibliotecarii trebuie să se reinventeze şi să planifice activităţi cât mai nonformale şi care să stârnească interesul.

Pentru a le veni în ajutor, echipa Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte organizează în cadrul centrelor metodice organizate de Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu atelierul de lucru denumit Servicii noi de bibliotecă prin intermediul centrului EUROPE DIRECT Târgovişte. Acesta presupune prezentarea unor proiecte cu finanţare europeană sau din alte surse care s-au derulat în câteva dintre bibliotecile locale din Dâmboviţa. Iniţiatorii acestora au avut acces la ele datorită informaţiei transmise de către centrul european şi le-au putut implementa datorită experienţei căpătate activând ca voluntari sau colaboratori ai centrului menţionat.

Discuţiile vor avea loc în data de 5 noiembrie la Biblioteca Orăşenească Gh.N Costescu Pucioasa, în data de 6 noiembrie la Biblioteca Orăşenească Aurel Iordache Găieşti şi pe 8 noiembrie la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa. Se vor discuta proiecte derulate prin metode nonformale tot în cadru nonformal, sub forma unei Cafenele publice.

Echipa EUROPE DIRECT Târgovişte vă invită să participaţi la aceste ateliere de lucru în zilele de 5, 6 şi 8 noiembrie.

 

 

 

Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img